Pražská muzejní noc 2012 již dnes! Tak si to letos rozhodně nenechte ujít! V rámci akce bude pro Vás 9.6.2012 muzeum otevřeno od 19:00 - 01:00. A na co se můžete tentokrát těšit?

Naši odborníci Vám předvedou např. obloukovou lampu, budou pro Vás připraveny speciální dalekohledy, razící dílna, v expozici tiskařství si bude možné vyzkoušet tiskařský stroj, prohlédnete si  monumentální model cukrovaru – exponát NTM s přírůstkovým číslem 1, v areálu muzea budou k vidění historické autobusy nebo budete mít jedinečnou příležitost vidět v provozu historický parní válec. Samozřejmostí zůstává, že Vám budou otevřeny všechny naše stálé expozice.

Dále NTM upozorňuje, že normální sobotní provoz muzea, který je zpoplatněn, je od 10 do 18 hodin, po té bude NTM od 18 do 19 hodin zavřeno a od 19 do 01 hodiny bude otevřeno zdarma v rámci Pražské muzejní noci.

Zveme Vás také na večerní a půlnoční občerstvení do restaurace Cafe muzeum. Těšit se můžete na chlebíčky, toasty, saláty, těstoviny, české chuťovky a domácí jablkový závin. Nabídku menu naleznete ZDE.

Těšíme se na Vás!
 

Odkaz na webové stránky "PRAŽSKÁ MUZEJNÍ NOC".