Pro veliký úspěch jsme pro Vás připravili další dva workshopy na téma:

"Fotografování dírkovou komorou a kopírování na ručně zhotovený citlivý papír (ve stylu úplných počátků fotografie)"

Kdy to bude?

5.5.2012 a 2.6.2012 vždy od 9:30 do 17:30 (s 30 minutovou polední pauzou na oběd)

O co jde?

Fotografování ručně zhotovenou dírkovou komorou (světlotěsná krabice s malou dírkou v přední stěně a světlocitlivým filmem uvnitř na zadní stěně – tzv. camera obscura). Exponovaný film se vyvolá a kopíruje na ručně připravený citlivý papír (sepiový tisk Van Dyke) . Obrázky, které účastníci sami vyfotografují ručně vyrobeným přístrojem a vykopírují na ručně vyrobený papír si pak odnesou s sebou domů. Krabice vhodné na dírkovou komoru máme, zobrazovací prvek (plíšek s dírkou) vyrobíme.

Kdo se může přihlásit?

Workshop je vhodný pro všechny ve věku od 13 let, kteří mají alespoň základní zkušenosti s fotografováním.

Jak se přihlásit?

Maximální kapacita jednoho workshopu je 6 účastníků. Přihlásit se můžete na e-mailové adrese stefan.osciatka@ntm.cz. Do e-mailu prosím uveďte celé své jméno, datum workshopu o který máte zájem a Vaše telefonní číslo. Pokud pro Vás bude volné místo, budeme Vás obratem informovat  o dalších podrobnostech. V opačném případě Vás zařadíme do databáze náhradníků. V případě, že by někdo ze zapsaných účastníků nemohl na workshop přijít, informovali bychom Vás.

Cena workshopu

Cena workshopu je 350 Kč za osobu. Vaše účast bude definitivně potvrzena až po přijetí platby na náš účet, případně po zaplacení na pokladně NTM. Částku je nutné uhradit minimálně 7 dní předem (po domluvě je možné uhradit částku jiným způsobem). Podrobnosti o platbě společně s čísem našeho účtu Vám zašleme po zápisu v informačním e-mailu. V případě náhradníků se workshop platí na místě. O všem Vás budeme včas informovat přestřednictvím e-mailu.